Visningsstädning Stockholm

Rent inför visning eller fotografering

Visningsstädning kan visa sig bli avgörande vid en bostadsförsäljning. Spekulanternas första intryck vid visningen har stor betydelse för blivande köpare.

Här kommer Flyttstädfabriken kommer in i bilden. Vi är proffs på effektiv och kompetent städning. Vi utför tjänsten i hela Stockholmsområdet.

Varmt välkommen att kontakta oss för att boka visningsstädning.

  • Visningsstädning 295 kr/tim efter RUT-avdrag
  • Pris för 7/h 2065 kr efter RUT-avdrag
Flyttstäd
Flyttstäd

Vad innebär en visningsstädning 

Vi fräschar upp inför visning samt fotografering, så ditt hem visas upp från sin rätta sida. En nystädad, väldoftande bostad kan öka försäljningspriset på din bostad. Det finns en checklista för visningsstädning men naturligtvis anpassar vi oss till kundens behov och önskemål.

Flyttstäd

Varför ta hjälp av ett proffs för visningsstädning?

Det är mycket som ska göras när man ska sälja ett hem – anlita Flyttstädfabriken att städa inför visning så blir det en sak mindre att tänka på, stressen minskar. Visa upp ditt hem från dess allra bästa sida vid nästa lägenhet eller villavisning! En bostadsförsäljning handlar om så stora pengar att inget borde lämnas åt slumpen. Flyttstädfabriken är städexperter ut i fingerspetsarna, din bostad blir i skinande ren inför försäljningen.


Flyttstäd

Är det tryggt att anlita Flyttstädfabriken för visningsstädning?

För oss är det viktigt att du, som kund känner dig trygg och nöjd med resultaten av våra tjänster. Vår duktiga personal ser till att städningen av ditt hem görs med omsorg, respekt och noggrannhet. Vi har självklart tystnadsplikt och diskuterar aldrig våra kunder med utomstående. Vi är försäkrade och all personal omfattas också av kollektivavtal.


Flyttstäd

Rut-avdrag till visningsstädning?

Visningsstädning berättigar till RUT-avdrag på 50 %. I Sverige är alla personer som betalar skatt i Sverige och som är minst 18 år, berättigade till den skattereduktion som ofta kallas för RUT-avdrag. Denna skattereduktion avser arbetskostnaden för hushållsnära tjänster såsom exempelvis en visningsstädning.

Vad ingår i visningsstädning?

Ska du sälja din bostad? Det kan vara värt att fräscha upp lägenhet eller ditt hus inför visningen eller fotograferingen. Vi har gedigen erfarenhet när det gäller sådant typ av städningen.

Generelt för alla rum

Kök

Badrum

Övriga utrymmen

Våra referenser

FAQ

  • När senast kan jag avboka min visningsstädning?

    Du kan avboka senast 5 dagar innan städtillfälle. 

  • Tar ni med material och städutrustning?

    Vi kan komma med egna saker, det går även bra att vi använder dina saker om du har hemma. 

Visningsstädning har aldrig varit enklare🧘‍♀️Flyttstädfabriken✅

Boka online