Hemstädning Stockholm

Regelbunden städning hemma?

Är vardagen stressig, räcker inte tiden till ? Anlita Flyttstädfabrikens hemstädning. Våra erfarna och flexibla personal ser till att vårda ditt hem, ett nystädat hem ger en härlig känsla och humöret blir på topp. Välkommen att kontakta oss så får du tid över till annat, vi sköter städningen av ditt hem.

  • Hemstädning 239 kr/tim efter RUT-avdrag
  • Löpande hemstädning 239 kr/tim efter RUT-avdrag
Flyttstäd
Flyttstäd

Hemstädning - när du vill ha tid för annat

Att få hjälp med städning hemma av duktig personal gör att du kan släppa tankarna på städningen och det underlättar din vardag med färre måsten. Att ha ett fräscht, städat och rent hem är en härlig känsla. Flyttstädfabriken står till tjänst att ordna detta och du kan ägna din tid till annat och känna dig lugn och trygg med vår hemstädning.

Flyttstäd

Kundanpassad hemstädning 

Flyttstädfabriken är en professionell städfirma som anpassar sig efter kundens behov och önskemål. Alla behov för hemstädning ser olika ut, vi säkerställer din nöjdhet av våra tjänster. Du bestämmer hur ofta du vill ha städat, kan vara veckostädning eller oftare, kunden väljer plan utifrån sina önskemål.


Flyttstäd

Fördelarna med hemstädning med Flyttstädfabriken 

Att ha en regelbunden städning gör att fritidstiden kan ägnas till annat än städning så som vänner, familj, hobbys, träning – ja listan kan bli lång. Städning kan också bli en stressfaktor, anlita vår professionella personal som utför städningen så får du ett lugnare liv och roligare fritid.


Flyttstäd

Rutavdrag och nöjd kund-garanti 

Flyttstädfabriken erbjuder bra villkor och nöjd kund-garanti. Kunden har garanti och företaget har försäkring om det skulle hända något när städningen utförs, också lika viktigt att de anställda har rättvisa villkor. Då kan du använda ditt RUT-avdrag till hemstädning i Stockholm. Man betalar halva arbetskostnaden. 


Vad ingår i hemstädnings abonnemang?

Vi vill ha endast nöjda kunder! Därför har vi valt att binda dig med resultatet på hemstädning och inte villkor. Ingen bindningstid. Ingen abonnemang. Och alltid samma städerska.

Generelt för alla rum

Kök

Badrum

Tvättrum

Våra referenser

FAQ

  • Har ni bindingstid på hemstäd abonnemang?

    Nej, vi har ingen bindningstid. Det är fritt avsluta.

  • När senast jag kan avboka mitt städtillfälle?

    24 timmar innan städtillfälle. 

Hemstädning har aldrig varit enklare🧘‍♀️Flyttstädfabriken✅

Boka online