Fönsterputsning Stockholm

Låt oss putsa dina fönster

Gör som alla våra nöjda kunder – anlita oss vi utför fönsterputsning!

Flyttstädfabrikens fönsterputsare är experter på fönsterputsning. Att putsa rutor tar tid samt är inte alltid så lätt men med Flyttstädfabrikens flexibla och professionella personal blir resultatet skinande. Vi tvättar inte bara dina fönster utan torkar även av spröjs, fönsterbleck och fönsterkarmar (ingår i priset). Låt oss ta hand om detta medan du får tid över till annat.

 • Fönsterputs 295 kr/tim efter RUT-avdrag
 • Pris för 3 timmar 885 kr efter RUT-avdrag
Flyttstäd
Flyttstäd

Fönsterputsning ger en härlig känsla i hemmet

Det enkelt att glömma bort att ta hand om sina fönster, men rena rutor samt karmar gör att intrycket av din fastighet förhöjs. Sikten även solinsläppet blir bättre, vilket ökar trivseln och man känner sig piggare.Fritiden förhöjs med mer tid till dig själv samtidigt kan man njuta av skinande rena fönster.

Flyttstäd

Bästa fönsterputsningen 

Sugen på att få rena fönster? Anlita Flyttstädfabriken vi anpassar fönsterputsningen helt efter kundens behov. Inget arbete är för stort eller för litet för oss på Flyttstädfabriken. Vi utför fönstertvätt efter dina önskemål.Du kan också abonnera på tjänsten, kontakta oss för kostnadsförslag. 


Flyttstäd

Rut avdrag till fönstertvätt

Tycker du också att det är tråkigt med fönstertvätt? Då kan du använda ditt RUT-avdrag till fönsterputsning i Stockholm. Man betalar halva arbetskostnaden. Perfekt lösning för skinande fönster.


Flyttstäd

Vi garanterar skinande rena fönster

När du anlitar oss för fönstertvätt får man ett perfekt resultat, i form av rena fönster. Som kund till oss ska du känna dig trygg med resultatet. Vår erfarna personal är noggrann och uppfyller dina krav. Garanterar perfekta skinande fönsterrutor! Naturligtvis har vi nöjd kund-garanti och Flyttstädfabriken innehar försäkring om olyckan skulle vara framme. 


Våra referenser

FAQ

 • Tar ni med utrustning för att putsa fönster?

  Ja, det gör vi. Vi har all utrustning vi behöver för att göra jobbet på ett bra sätt. 

 • Putsar ni även fönster där det behövs skylift?

  Nej, vi gör inte det tyvärr. 

 • Har ni försäkring som täcker skador?

  Ja, vi är försäkrade genom Länsförsäkringar som täcker eventuella skador ifall en olycka sker.

Fönsterputs har aldrig varit enklare🧘‍♀️Flyttstädfabriken✅

Boka online