Kontorsstädning Stockholm

Kontorstädning i Stockholm

Kontorsstädning i Stockholm är vi experter på. I många år har vi utfört denna tjänst åt företag som vill koncentrera sig på annat än städning. Våra konkurrenskraftiga priser inkluderar allt av städmaterial och rengöringsprodukter så ni slipper att tänka på den biten. Ta kontakt med oss på Flyttstädfabriken för en offert.

 • Engångspris 590 kr/tim inkl. moms
 • Abonnera för 478 kr/tim inkl. moms
Flyttstäd
Flyttstäd

Alltid en garanti på våra tjänster

Nöjda kunder är det viktigaste för oss. Därför har vi en nöjdhetsgaranti på vår kontorsstädning så att ni kan känna er trygga när ni bokar kontorsstäd av era lokaler. Vår personal är utbildad och har självklart kollektivavtal. Ta kontakt med vår kundservice för frågor och funderingar. Välkommen till oss.

Flyttstäd

Vad är inkluderat i en kontorstädning?

Våra kunder beställer oftast ett komplett paket med de vanligaste tjänsterna som efterfrågas. I rum som ska städas torkar vi av fria ytor samt tömmer alla papperskorgar. Golv och mattor dammsugs, därefter våttorkar och moppar vi.  Toaletter och eventuella omklädningsrum görs rent. Önskas det ytterligare tjänster som till exempel fönsterputs, ta kontakt med kundservice för priser på tilläggstjänster.


Flyttstäd

Vad kostar kontorsstäd i Stockholm?

Vi sätter våra priser efter hur stor lokal eller yta som skall städas. Vilka tjänster som ska utföras och vilken tid och dag. Vår städpersonal är mycket rutinerad. Efter en inspektion med nya kunder i deras företag utför de uppdraget fort och lätt. Pris på en kontorsstädning i Stockholm kan variera, det vet vi, våra priser på alla våra tjänster är konkurrenskraftiga.  Be om en offert idag.


Flyttstäd

Exempel på tilläggstjänster.

Beroende på typ av företag så varierar det ofta vad som ska inkluderas i en kontorsstädning. Är det en lokal med många fönster är fönsterputs ofta en tjänst som ska ingå i paketet. Är det en utbildningslokal kan det behövas en tjänst som återvinning av papper.  En personalmatsal behöver kanske lite tillsyn efter lunch, vår personal gör rent efter era önskemål.

Vad ingår i kontorsstädning?

Rent kontor eller arbetsplats är viktig för medarbetarna att leverera tjänsterna på högsta tänkbara nivå. Flyttstädfabriken ser till att ni har det rent och fint på jobbet!

Generelt för alla rum

Kök

Toalet

Extra utrymme

Våra referenser

FAQ

 • Går det att avboka en beställd tjänst?

  Ja det går fint. Självklart har vi vissa regler runt detta och har ni frågor runt detta ta kontakt med vår kundservice. Som huvudregel har vi att ombokning eller avbokning måste göras skriftligt. Det måste också göras senast två dagar innan vi ska utföra tjänsten. Efter det debiteras fullt pris.

 • Hur betalas en utförd tjänst?

  Vi skickar ut faktura till företag via epost. Vid försenad betalning debiteras 250 kr i expeditionsavgift.  För privatpersoner går det fint att betala via swish. 

 • Hur många är det som städar?

  Det beror helt på ytan som ska städas. Mindre ytor städas av en person och vid större ytor kommer flera personer och utför jobbet. 

Kontorsstädningen har aldrig varit enklare🧘‍♀️Flyttstädfabriken✅

Boka online